Ert arrangemang

Ert arrangemang

Här finns möjligheten att skapa sitt arrangemang helt själv, grundidén är att ni får nyckel och alla instruktioner, men sedan under eget ansvar genomför det hela. Hämta gärna mat och personal från valfri catering eller tillaga själv i Blynäsgårdens kök. Att ta med egna drycker går alldeles utmärkt.

Vår långa erfarenhet kan ofta komma till pass för vägledning och goda råd, om så önskas. Vi erbjuder städhjälp, hyra av duk, servetter och stolsöverdrag etcetera, lösningar för musik och dans, tips om vigselförrättare, blomsteruppsättningar, dukning och dekoration, förslag på transporter, stans bästa catering, frisörer, fotografer, tårtskapare och lämplig överrnattning. Behöver ni hjälp med att koordinera och ”fixa” alltsammans? Överlämna tryggt ansvaret åt oss.

I lokalhyran ingår bord, stol, porslin, glas och bestick för upp till 80 personer. Grundidén är att vi hjälper er resonera fram det bästa upplägget utifrån arrangemangets art och innehåll. Kostnader och fler detaljer om vad som ingår och vad som behöver tas med, hyrestider o.s.v. lämnas per telefon. Läs vidare under KONTAKT. Ring oss och avtala med fördel en tid för visning av huset. En preliminärbokning av ett datum kostar ingenting, men därefter är det perfekt med en visning. Vi går igenom hur allt går till, vilka möjligheter som finns och garanterat sätter vi fart på era egna idéer och tankar. På plats bildar ni er den bästa uppfattningen. Därefter kan det vara dags för en definitiv bokning, så att ni lugnt kan fortsätta tänka på övriga pusselbitar för er dag. Ni får ett personligt bemötande och en kontakt som supportar er hela vägen.