Ert arrangemang

Ert arrangemang

På Blynäsgården finns alla möjligheter att skapa sitt speciella arrangemang. Grundidén är att ni får nyckel och alla instruktioner, och skapar sedan er specifika högtid eller fest. Ni förbereder mat eller bokar catering, tar med drycker, dekorerar, dukar och förbereder arrangemanget på alla tänkbara sätt.

Vår erfarenhet och upparbetade kontakter kan komma väl till pass för vägledning och goda råd, om så önskas. Vi förmedlar bl a uthyrning av dukar, servetter och stolsöverdrag, lösningar för musik och dans, tipsar om vigselförrättare, blomsteruppsättningar och andra dekorationer, förslag på transporter, stans bästa catering, fotografer, tårtskapare och lämplig övernattning m.m. m.m.

I lokalhyran ingår bord, stolar, porslin, glas och bestick för upp till 80 personer samt ett fullt utrustat catering-kök med allt som behövs för servering och förberedelser. Städning av lokalen enligt instruktion ingår i hyran och utförs av lokal städfirma.

Det finns olika hyresalternativ beroende på när och hur länge ert evenemang beräknas pågå samt hur mycket förberedelse som krävs.