Visning/Bokning

Hitta till Blynäsgården

Blynäsgården är belägen på en udde i Norra Vaxholmsfjärden. Om man passerar över Vaxholmsbron i riktning mot Vaxholm och vänder blicken åt vänster dvs. österut, ser man det gula trähuset tydligt en bit bort. Gatuadressen är Blynäsvägen 68.

(Observera att det inte är en adress för post. Lyckönskningar, telegram och liknande meddelanden sänds till annan adress.)

Länk till Blynäsgården på Google Maps

Blynäsgården kan nås med bil, buss eller båt.

Vägbeskrivning från Stockholm: E18 norrut mot Norrtälje, avfart vid Arninge och väg 274 mot Vaxholm. Restid ca 30 min med bil från Roslagstull. Bussen tar omkring 50 minuter.

Waxholmsbåtar går dagligen relativt ofta från vår till höst, från Stockholm hela vägen ut till Vaxholm. Restiden är omkring 1 timme.

Att chartra båt för att komma till Blynäsgården är både en möjlighet och en upplevelse i sig. Vi har bra kontakter som ger er och gästerna en extra skärgårdsupplevelse!

Sjökortskoordinater för gäster med egen båt är enligt WGS84:

N 59” 24´28” , E 18” 19´30”

Visning

Att bjuda på bröllop eller annan festlighet innebär att bjuda sina gäster på en minnesrik totalupplevelse med många speciella programpunkter. Blynäsgården är ett utmärkt val för att skapa just detta. Lokalen kan med enkla medel och en smula fantasi förvandlas till nästan vad som helst, om det t ex är ett visst tema man är ute efter. Annars är lokalen vacker som den är, med ljusa färger som rimmar med husets ålder, och ger hyresgästen möjlighet att bestämma färg och form för att individuellt kunna sätta prägel på sin speciella dag.

Ta gärna med alla dem som kan hjälpa er med att skapa en minnesvärd upplevelse; toastmaster, blivande tärnor, blivande svärföräldrar o.s.v. o.s.v. Det kan vara värdefullt att flera får chansen att se lokalen i ett tidigt skede då fler idéer kan lyftas fram på ett tidigt stadium.

Visningar sker löpande i mån av tid och efter överenskommelse

För visning av Blynäsgården

Mejla till blynasgardenvaxholm@gmail.com så återkommer vi till dig på mejl eller telefon.

För bokning av Blynäsgården

Vi rekommenderar att vi tillsammans tittar på Blynäsgården innan bokning. I de fall man vill säkerställa ett visst bokningsdatum, så kan vi preliminärboka upp till två veckor.

När man bokar Blynäsgården utgår en bokningsavgift om 3.000 kronor. Mejla till blynasgardenvaxholm@gmail.com så återkommer vi till dig på mejl eller telefon.

Varmt välkommen till Blynäsgården i Vaxholm!